Maventa verkkolaskutuksen ominaisuudet

Maventalla lähetät ja vastaanotat verkkolaskuja helposti. Tälle sivulle on koottu Maventan kaikki ominaisuudet ja ohjeet, joita tarvitset aloittaaksesi verkkolaskutuksen käytön.

Neljä tapaa käyttää Maventaa

Maventa-tili

Avattuasi maksuttoman Maventa-tilin voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja joko käytössäsi olevan taloushallinnon ohjelman kautta tai suoraan verkosta.

Liitä ohjelmistoon

Maventa on yhdistettävissä mihin tahansa taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Valmis integraatio löytyy jo yli 115 ohjelmistosta. Lisäksi tarjoamme suuryrityksille ohjelmointirajapinnan operatiivisten järjestelmien integrointiin.

Lataa Connector

Maventa Connector on ilmaiseksi ladattava ohjelma, joka yhdistää ERP:si tai taloushallinnon ohjelmistosi Maventan laskutusverkostoon. Connector on yhteensopiva kaikkien ohjelmistojen kanssa, jotka luovat ja lukevat XML-muotoisia laskuja.

Verkkolaskut.fi

Maventan selainpohjainen laskutusportaali pienyrityksille. Verkkolaskut.fi palvelussa voit luoda, lähettää ja vastaanottaa sähköisiä laskuja. Palvelu ei sisällä avaus-, kuukausi- tai ylläpitomaksuja, maksat vain käytöstä.

”Kun mitään ei lähde paperilla, säästöt ovat meillä vuositasolla viisinumeroinen summa.”

Markus Eronen, El-Parts

Kaikki mitä tarvitset verkkolaskutukseen

Verkkolaskun lähettäminen

Verkkolasku on lasku, joka siirtyy digitaalisesti lähettäjältä vastaanottajalle muutamassa minuutissa. Laskun kaikki tiedot liitteineen siirtyvät automaattisesti. Jotta verkkolasku siirtyy onnistuneesti, tarvitset vastaanottajan verkkolaskuosoitteen tai Y-tunnuksen. Maventa hoitaa loput.

Verkkolaskun vastaanotto

Verkkolaskun tietoja ei tarvitse skannata tai syöttää manuaalisesti taloushallinto-ohjelmistoon. Ohjelmisto lukee laskun tiedot automaattisesti. Voit automatisoida myös ostojen maksamisen ja kirjanpitoviennit.

Verkkolaskun vastaanottoon tarvitset ainoastaan taloushallinto-ohjelmiston ja verkkolaskuosoitteen. Verkkolaskuosoitteen saat avaamalla ilmaisen Maventa-tilin. Maventa huolehtii verkkolaskuformaattien muuntamisesta vastaanottajan ostolaskujärjestelmän vaatimaan muotoon.

Verkkolaskuoperaattori

Verkkolaskuoperaattori on ikään kuin verkkolaskutuksesi postitoimisto, joka lähettää ja vastaanottaa verkkolaskut puolestasi. Voit käydä hakemassa verkkolaskuoperaattorillesi saapuneet laskut taloushallinto-ohjelmaasi käsiteltäväksi samaan tapaan, kuin haet postitoimistosta yrityksen postilokeroon tulleet laskut.

Verkkolaskuformaatit

Maventa tukee laajasti sähköisen laskutuksen eri formaatteja, niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia. Voit siis vastaanottaa ja lähettää verkkolaskuja myös kansainvälisten rajojen yli. Maventa muuttaa laskut automaattisesti formaatista toiseen. Katso Maventan tukemat sähköisen laskutuksen formaatit

Kaikki ominaisuudet

100% Läpinäkyvyys ja seurattavuus

Maventan avulla varmistat, että yrityksesi kaikki laskut ovat saatavilla samassa paikassa joustavasti ja turvallisesti. Kaikista tapahtumista jää loki, jota voit tarkastella ohjelman tai verkkokäyttöliittymän avulla.

Skannauspalvelu

Skannauspalvelun avulla myös paperilla ja sähköpostilla tulevat ostolaskut muuttuvat hetkessä sähköisiksi. Näin pääset kokonaan eroon paperista, mikä tehostaa ajankäyttöä. Laskut välittyvät automaattisesti Maventa-tilillesi verkkolaskuina, joiden liitteenä on alkuperäisen laskun kuva pdf-muodossa.

Automaattinen konvertointi

Maventa huolehtii verkkolaskuformaattien muuttamisen vastaanottajan järjestelmän vaatimaan muotoon.
Katso Maventan tukemat verkkolaskuformaatit

Liitteet verkkolaskun mukaan

Liitetiedostot liikkuvat Maventan verkkolaskujen mukana ilman enimmäismäärä tai lisämaksua.

Automaattinen reititys

Maventan verkko etsii nopeimman, kustannustehokkaimman ja turvallisimman reitin laskullesi. Lasku välittyy aina ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli verkkolaskun toimittaminen ei ole mahdollista, Maventa-lasku toimitetaan sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia laskun välitystavasta. Voit luottaa siihen, että lasku saapuu perille, oli vastaanottaja kuluttaja tai yritys – Suomessa tai ulkomailla.

Skaalautuva ratkaisu

Maventan verkkolaskutus on räätälöitävissä täysin liiketoiminnan laajuuden mukaan. Tämän ansiosta palvelu sopii niin pienille kuin suurille yrityksille. Liiketoiminnan kasvaessa verkkolaskutus kasvaa mukanasi.

Luotettava verkkolaskuteknologia

Kotimainen Maventa on yksi maailman nopeimmin kasvavia verkkolaskupalveluiden tarjoajia. Jo yli 60 000 suomalaista yritystä ja kansainvälisesti jopa yli 150 000 luottaa jo Maventan teknologiaan.

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti