VERKKOLASKUTUS

Säästä 60% laskujen käsittelykuluissa

Verkkolaskutuksella yritys säästää aikaa ja huomattavan määrän rahaa. Lisäksi verkkolaskutus on helppoa ja vaivatonta niin lähettäjälle kuin vastaanottajalle.

Kaikenkokoisille yrityksille

Verkkolaskutuksesta hyötyvät niin pienet kuin suuretkin yritykset. Maventa on sopiva ratkaisu pienen laskutusvolyymin yrityksille sekä niille, joiden kautta kulkee tuhansia laskuja kuukaudessa.

Tehokkaampi laskutusprosessi

Verkkolaskut siirtyvät vastaanottajalle heti, säästäen aikaa ja nopeuttaen rahankiertoa. Lisäksi Maventa on valmiiksi liitetty yleisimpiin taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin, mikä mahdollistaa tehokkaan laskutusprosessin.

Ajan ja rahan säästö

Kuinka paljon yrityksesi käyttää aikaa laskujen lähettämiseen, skannaamiseen, kirjaamiseen ja arkistoimiseen? Siirtymällä pois manuaalisista laskutusprosesseista säästät laskujen lähetys- ja vastaanottokuluissa jopa 60%.

Suomen suosituin verkkolaskutus

Maventa on kotimainen verkkolaskutuspalvelu, jota käyttää yli 70 000 suomalaista yritystä. Kansainvälisesti Maventan teknologiaa käyttää lähes kolminkertainen määrä. Maventan kautta kulkee yli 4 miljoona verkkolaskua joka kuukausi.

Hyödyt

Verkkolaskutus on turvallinen, nopea ja kustannustehokas tapa lähettää ja vastaanottaa laskuja. Se vapauttaa yrityksen resurssit manuaalisista paperitöistä tuottavampiin tehtäviin ja nopeuttaa yrityksen rahankiertoa.

Lue lisää verkkolaskutuksen hyödyistä

Ominaisuudet

Maventa huolehtii, että lähettämäsi verkkolaskut löytävät perille nopeimman ja turvallisimman reitin avulla. Sinun ei myöskään tarvitse opetella verkkolaskuformaatteja, sillä Maventa muuttaa verkkolaskut vastaanottajalle sopivaan muotoon.

Tutustu Maventan ominaisuuksiin

Verkkolaskutuksen lisäpalvelut

Verkkolaskutus on suoraviivaista ja helppoa, mutta laskutusvolyymien kasvaessa myös laskutustarpeet ja -toiveet kasvavat. Maventan lisäpalvelut auttavat hallinnoimaan monimutkaisiakin laskutustarpeita ja tekemään laskutuksesta jälleen läpinäkyvää ja yksinkertaista.

Tutustu Perintä -palveluun
Tutustu Tulostus & Postitus -palveluun

Maventa ohjelmistotaloille ja integraattoreille

Integroi Maventan verkkolasku- ja verkkopalkkateknologia osaksi omaa palveluasi. Maventa tarjoaa helppokäyttöisen ja hyvin dokumentoidun APIn ja kaupallisesti kiinnostavat yhteistyömallit.

Lue lisää Maventa-kumppanuudesta
Tutustu APIn

Reilu hinnoittelu

Ei kuukausimaksuja tai käyttäjäveloituksia. Maventassa maksat ainoastaan vastaanotetuista ja lähetetyistä laskuista. Reilua eikö?

Tutustu hinnoitteluun

Jo yli 176 000 yritystä luottaa Maventaan

Ota käyttöön Suomen johtava verkkolaskupalvelu

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]