Verkkolaskun hyödyt

Maventaa voi käyttää joko omana verkkolaskutilinä tai se voidaan liittää yrityksen käyttämään ohjelmistoon. Maventan teknologia löytyy jo yli 150 000 yrityksestä ja 115 ohjelmistosta.

Maventa löytää aina perille

Maventan verkko etsii nopeimman, kustannustehokkaimman ja turvallisimman reitin laskullesi. Lasku välittyy aina ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta jos verkkolaskua ei voida toimittaa, lasku välittyy sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Sinun ei tarvitse huolehtia laskun välitystavasta. Voit luottaa siihen että lasku saapuu perille oli vastaanottaja kuluttaja tai yritys – Suomessa tai ulkomailla.

Lue lisää verkkolaskutuksen ominaisuuksista

Laskutus – Säästä osapuolien laskutuskuluja yli 17 € / lasku

Jokaisessa laskussa on kaksi osapuolta – lähettäjä ja vastaanottaja. Sveitsiläisen tutkimusyritys Billentiksen 2016 tekemän raportin mukaan verkkolaskun säästö käsittelykuluissa suhteessa paperilaskuun on lähettäjälle 64 % /lasku ja vastaanottajalle 59 %/lasku. Rahassa mitattuna säästö on yhteensä 17.80 euroa/lasku. Miksi enää tuhlata resursseja paperilaskujen käsittelyyn?

Tutustu Maventan edulliseen hinnoitteluun

Verkkolasku – parempi yrityksille, paras ympäristölle

Verkkolasku säästää aikaa ja rahaa. Tämä on vahva peruste valita verkkolaskutus. Myös ympäristön näkökulmasta verkkolaskun suosimisen tulisi olla itsestäänselvyys. Finanssialan keskusliiton tutkimuksessa verkkolaskun hiilijalanjälki oli käsittelyketjussa vain ⅓ osa paperilaskuun verrattuna.

Lue lisää verkkolaskun hyödyntämisestä:
Verkkolasku aloittelijoille | Pienyrityksille | PK-yrityksille | Suuryrityksille

Täydellinen liitettävyys – helppoa yrityksille ja kumppaneille

Jotta verkkolaskutuksen hyödyntäminen on vaivatonta, käyttöönoton on oltava helppoa. Yritys voi valita itselleen sopivan tavan hyödyntää verkkolaskutusta. Maventa verkkolaskutus löytyy valmiiksi yhdistettynä jo useimmista suomalaisista ohjelmistoista Kumppaneille Maventan teknologia on helposti liitettävissä ja API-dokumentaatio helposti saatavilla.

Katso ohjelmistot, joihin Maventa on integroitu

Lisäarvopalvelut – varmista kassavirta, maksuvalmius ja asiakastyytyväisyys

Unohda saatavista huolehtiminen, helpota laskujen käsittelyä tai tarjoa työntekijöille kätevä verkkopalkka. Olemme rakentaneet Maventan verkkolaskutukseen kytketyt lisäpalvelut suomalaisia yrityksiä ajatellen.

Tutustu verkkolaskutuksen lisäpalveluihin

Verkkolaskuformaatit – haluaisitko ottaa niistä selvää

Uskomme että et halua, ja siksi teemme sen puolestasi. Yksi täydellisesti toimivan B2B-laskutusverkon suurimmista esteistä ovat erilaiset formaatit ja protokollat, joissa laskut lähetetään. Maventan käyttäjän ei tarvitse huolehtia formaateista – me teemme sen puolestasi. Maventa tukee käytännössä kaikkia Euroopassa käytettyjä sähköisen laskutuksen formaatteja

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti