Asiakastuki

Onko sinulla kysyttävää Maventan käytöstä, etsit ohjeita tai haluat tietää enemmän käyttöönotosta? Tutustu tälle sivulle koottuihin tukipalveluihin tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

24/7 Tukiportaali

Tukiportaaliin on koottu käyttöohjeita, usein kysyttyjä kysymyksiä ja ajankohtaista informaatiota. Portaalista löydät tietoa vuorokauden ympäri nopeasti ja veloituksetta.

TUKIPORTAALIIN

Tukipyyntö

Voit tehdä tukipyynnön suoraan asiakaspalveluumme. Täytä tukipyyntölomake ja asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä sähköpostitse.

JÄTÄ TUKIPYYNTÖ

24/7 Community

Kysy tai anna kehitysehdotuksia Communityn tukisivustolla. Communityn kautta tavoitat asiantuntijamme suoraan ja löydät ohjeita sekä vastauksia aiemmin kysyttyihin kysymyksiin.

COMMUNITYYN

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Palvelemme puhelimitse ma-to klo 9-14 (pe kiinni)
010-5058474 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Palvelemme chatissa ma-pe klo 9-16

Sähköposti: support@maventa.com

Customer Care+

Customer Care+ -palveluilla hoidamme verkkolaskuasiat puolestasi. Näin sinulle jää enemmän aikaa ydinliiketoimintasi hoitamiseen. Palvelu räätälöidään tarpeidesi mukaan, mikä mahdollistaa joustavan hinnoittelun ja takaa palvelun kustannustehokkuuden.

Tilien avaus

Kun avattavia tilejä on useampia, asiakaspalvelumme hoitaa tilien avaukset puolestasi. Tarvitsemme ainoastaan yrityksesi ja avattavien yritysten tiedot, jonka jälkeen avaamme tilit puolestasi.

Tilin tietojen massapäivitys

Voimme päivittää puolestasi esimerkiksi laskutustiedot tai sähköpostiosoitteen useammalle hallinnoimallesi tilille massapäivityksenä.

 

Laskuttajailmoitukset

Luomme ja lähetämme kuluttajalaskutukseen liittyvät laskuttajailmoitukset puolestasi ja varmistamme, että ilmoitukset onnistuvat kaikissa pankeissa.

 

Etäyhteyskoulutus

Käyttöönoton jälkeen tarjoamme räätälöityä koulutusta palveluistamme Maventa, Verkkolaskut.fi ja Maventa Connector. Itse käyttöönotossa saat apua suoraa asiakaspalvelustamme ja perehtymällä käyttöohjeisiin sekä muihin tukipalveluihin.

Asiantuntijatyö

Tarjoamme lisäpalveluna räätälöityä asiantuntijatyötä. Asiantuntijatyö voi esimerkiksi olla kattavan raportin tekeminen yrityksenne laskuliikenteestä. Veloitamme työstä käytettyjen tuntien mukaan.

Customer Care+ -palveluiden hinnoittelu

Tilien avaus

5 €/kpl

Tilin tietojen massapäivitys

2 €/tili, yli 10 tilille

Laskuttajailmoitukset

100 €/tili

Etäyhteyskoulutus

50 €/ koulutuskerta*

Asiantuntijatyö

120 €/h**

*Yhden koulutuskerran kesto korkeintaan 30min.
**Minimiveloitus 60€/30min.

Verkkolaskutuksen käyttöönotto

Käyttöönottosivulta löydät syventävää tietoa ja huomioitavia seikkoja Maventa-verkkolaskutuksen asentamisesta sekä opastavia videoita käyttöönoton eri vaiheista.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]