MAVENTA RESKONTRAVAHTI

Huoleton laskutus ja maksuvalvonta

Maventa Reskontravahti varmistaa laskujen lähetyksen, lähettää tarvittaessa automaattiset huomautukset, hoitaa perinnän ja varmistaa, että saat maksut ajallaan. Sinä luot laskun, me hoidamme loput. Reskontravahdin saat maksutta käyttöösi.


Maventa Reskontravahti kuuluu Maventa-palveluun ilman lisäkustannuksia. Reskontravahdissa ei ole avausmaksua, kuukausimaksua tai vuosimaksua. Maksat edelleen vain lähetetyistä ja vastaanotetuista laskuista Maventan hinnaston mukaisesti. Maventa Reskontravahti on toteutettu yhteistyössä Visma Financial Solutions Oy:n kanssa.


Aikaa oikeille töille

Asiakkaiden maksuvalvonta on välttämätöntä ja kassavirran kannalta sillä on merkittävä rooli. Kuitenkin vain harvalle maksuvalvonta on ydinliiketoimintaa. Ulkoistamalla reskontran seuraamisen, sinulle jää enemmän aikaa yrityksesi ydintehtäviin.

Helppo käyttöönotto

Maventa Reskontravahdin käyttöönotto on helppoa eikä erillistä integraatiota tarvita. Sinun tarvitsee vain lähettää myyntilaskusi Maventan kautta. Kopioimme automaattisesti laskut reskontraan maksunvalvontaa varten.

Ammattimainen taloushallinto

Säännöllinen maksunvalvonta, huomatus- ja perintäprosessi on merkittävä osa yrityksen taloushallintoa. Maventa Reskontravahdin avulla saat nämä hallinnolliset, mutta tärkeät prosessit kerralla ammattimaiselle tasolle.

Suoritusten kohdistamisesta saatavien kotiuttamiseen

Maventa Reskontravahti tekee maksuvalvonnasta helppoa, huoletonta ja läpinäkyvää. Voit myös seurata saataviesi tilaa reaaliaikaisesti helpon verkkokäyttöliittymän avulla. Maventa Reskontravahti sisältää:

  • Laskutiedon nouto Maventa-verkkolaskutililtä maksuvalvontaan
  • Myyntireskontran valvontatyöt
  • Viitteellisten ja viitteettömien suoritusten kohdistaminen
  • Maksuhuomautukset ja vapaaehtoinen perintä
  • Väärin maksettujen suoritusten käsittely
  • Palautukset

Ota Reskontravahti käyttöön

Saat palvelun käyttöösi jättämällä meille alla olevan yhteydenottopyynnön. Palvelun aktivointi ja käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Maksat edelleen vain lähetetyistä ja vastaanotetuista verkkolaskuista.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]