Maventa reskontravahti

Liitä verkkolaskutukseen ammattimainen maksuvalvonta ilman lisäveloituksia.

Maventa reskontravahti huolehtii laskun lähetysten jälkeisistä huomautuksista, maksuvalvonnasta, suoritusten kohdistamisesta ja perinnästä yrityksesi puolesta. Saat palvelun käyttöösi ilman lisäkuluja Maventa verkkolaskutuksen tueksi.

Ammattimainen maksuvalvonta

Rerkontravahdin avulla vapautat yrityksesi resursseja, jotka muuten menisivät manuaaliseen maksuvalvontaan. Laskutat huolettomasti ja nopeutat samalla rahankiertoasi ja laskutat huolettomasti.

Ei aloitus- tai kk-maksuja

Reskontravahdin käyttöönotto on maksutonta eikä siinä ole kuukausimaksuja. Tarvitset vain Maventa-tilin. Maksat edelleen vain lähetetyistä ja vastaanotetuista laskuista hinnaston mukaisesti.

Valmis käytettäväksi

Maventa reskontravahdin käyttö on helppoa. Kirjaudu Maventa tilillesi ja aktivoin reskontravahti käyttöösi antamalla tarvittavat tiedot ja vahvistamalla palvelun käyttöönotto.

Lähetä lasku,
reskontravahti hoitaa loput

Tee laskutus, maksuvalvonta ja perintä yrityksellesi helpoksi ja automatisoi koko prosessi. Reskontravahti hoitaa maksuvalvonnan, kohdistaa suoritukset automaattisesti ja lähettää maksuhuomautukset maksun erääntyessä puolestasi. Jos maksuhuomautus erääntyy, saatava etenee automaattisesti perintään.

Helppoa ottaa käyttöön

1. Voit ottaa reskontravahdin käyttöön verkkolaskuille.
2. Kirjaudu Maventa tilillesi, valitse Reskontravahti-välilehti ja mene palvelun käyttöönottoon.
3. 3. Syötä tarvittavat tiedot ja paina “Aktivoi”.

Voimmeko auttaa?

Tarvitsetko tukea käyttöönotossa tai apua sinulle sopivien lisäpalveluiden valinnassa?
Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]