Reskontravahti           Perintä            Tulostus & Postitus

Maventa Reskontravahti – huoleton maksuvalvonta

Maventa Reskontravahti varmistaa, että saat maksut ajallaan ja lähettää tarvittaessa automaattisesti huomautukset sekä hoitaa perinnän. Pääset seuraamaan saataviesi tilaa reaaliajassa helpolla verkkokäyttöliittymällä.

Aikaa oikeille töille

Asiakkaiden maksuvalvonta on välttämätöntä ja myös kassavirran kannalta sillä on merkittävä rooli. Kuitenkin vain harvalle maksuvalvonta on ydinliiketoimintaa. Ulkoistamalla reskontran seuraamisen, sinulle jää enemmän aikaa yrityksesi ydintehtäviin.

Helppo käyttöönotto

Maventa Reskontravahdin käyttöönotto on helppoa eikä erillistä integraatiota tarvita. Sinun tarvitsee vain lähettää myyntilaskusi Maventan kautta. Kopioimme automaattisesti laskut reskontraan maksunvalvontaa varten.

Ammattimainen taloushallinto

Säännöllinen maksunvalvonta, huomatus- ja perintäprosessi on merkittävä osa yrityksen taloushallintoa. Maventa Reskontravahdin avulla saat nämä hallinnolliset, mutta tärkeät prosessit kerralla ammattimaiselle tasolle.

Reskontravahdin hinnoittelu

Myynti-laskuja/kk

Hinta/lasku

1-49

3 €

50-199

2 €

200-499

1.5 €

Yli 500

Pyydä tarjous

Ota Maventa Reskontravahti käyttöön

Saat palvelun helposti käyttöösi jättämällä meille yhteydenottopyynnön. Lähetämme sinulle sähköpostitse tarkemmat käyttöönotto-ohjeet, joita seuraamalla saat palvelun hetkessä käyttöön. Jos sinulla on kysyttävää palvelun käyttöönotosta, voit soittaa meille numeroon 010 219 3400 tai lähettää sähköpostia: sales@maventa.com.

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti