Reskontravahti           Perintä            Tulostus & Postitus           Laskurahoitus

Laskurahoitus – laskut rahaksi

Maventa Laskurahoitus on käyttöpääomaa vapauttava rahoitusväline. Kun lähetät laskuja Maventa Laskurahoituksen avulla, rahat ovat yrityksesi liiketoiminnan käytössä jo seuraavana päivänä. Tue yrityksesi kasvua ottamalla käyttöön Maventa Laskurahoitus powered by Collector Bank.

Pääomaa kasvuun

Vapauta myyntisaataviin sidottu pääoma yrityksesi käyttöön. Laskurahoitus nopeuttaa pääoman kiertoa ja mahdollistaa kasvun.

Helpotusta hallintoon

Maventa Laskurahoitus ei edellytä muutoksia yrityksesi laskutukseen. Lähetät laskut kuten tähänkin asti. Me toimitamme laskut asiakkaalle sekä hoidamme reskontranvalvonta-, maksujen kohdistus-, muistutus- ja perintätyöt puolestasi.

Rahat heti kassaan

Kun aktivoit Maventa Laskurahoituksen ja lähetät laskuja, maksamme laskun loppusumman tilillesi samana päivänä, ja pääoma on yrityksesi käytössä.

Miksi Maventa Laskurahoitus?

Maventa Laskurahoitus on helppo ottaa käyttöön ja tuo yritykselle heti konkreettista hyötyä. Katso alta lisätietoa palvelusta tai lähetä meille yhteydenottopyyntö. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntiimme p. 010 219 34 00.

Usein kysyttyä

 • Miten Maventa Laskurahoitus toimii?

  Saat palvelun käyttöön myyntimme kautta lähettämällä yhteydenottopyynnön. Kun palvelu on käytössä, lähetät laskusi asiakkaille Maventan kautta. Maventa kopioi automaattisesti kaikki laskut rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiönä toimii Collector Bank.

  Laskun lähettämisen jälkeen rahoitusyhtiö maksaa laskun yrityksesi tilille välittömästi. Rahat ovat yrityksesi tilillä seuraavana päivänä. Kun lasku erääntyy, asiakas maksaa sen rahoitusyhtiölle.

 • Mitä hyötyä Maventa Laskurahoituksesta on?

  Maventa Laskurahoituksen avulla pääoma on yrityksesi liiketoiminnan käytettävissä seuraavan päivänä laskun lähettämisestä. Pääomaa vapautuu yrityksen kasvun tukemiseen.

 • Mitä Maventa Laskurahoitus maksaa?

  Kun otat palvelua käyttöön, saat aina kilpailukykyisen tarjouksen, joka vaihtelee asiakaskuntasi mukaan. Pyydä yrityksellesi tarjous.

  Asiakkaalle vaakakupissa ovat toisaalta Laskurahoituksen kustannukset, toisaalta liiketoimintamahdollisuudet joihin vapautettu pääoma antaa mahdollisuuden. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa että rahoituksemme hinta on erittäin kilpailukykyinen.

 • Miten Maventa Laskurahoitus eroaa perinteisestä faktoroinnista?

  Perinteinen faktorointi on tyypillisesti kallista ja lisää hallinnollista työtä.

  Perinteisessä faktoroinnissa lähetät ensin laskut omille asiakkaillesi ja sen jälkeen kopion laskusta rahoitusyhtiölle. Tämä lisää hallinnollista työtä, varsinkin jos laskuja on paljon ja ne ovat pieniä. Maventa Laskurahoitus -palvelussa taustaprosessit on automatisoitu. Maventa Laskurahoitus helpottaa elämääsi: lähetät laskut kuten ennenkin, mutta pääset eroon maksuvalvonnan mukanaan tuomasta työstä ja epävarmuudesta.

  Pyrimme hinnoittelemaan Maventa Laskurahoitus palvelun siten että se on yrityksellesi aidosti kilpailukykyinen tapa vapauttaa käyttöpääomaa.

 • Kuka kantaa luottotappioriskin?

  Maventa Laskurahoitus voi olla teknisesti laina, jonka vakuutena myyntilaskut toimivat, tai saatavien myyntiä. Se, onko kyseessä laina vai rahoitus, sovitaan asiakaskohtaisesti. Mikäli kysymyksessä on saatavien myyntiä, luottotappioriskin kantaa Collector Bank. Lainan tapauksessa luottotappioriskin kantaa laskun lähettäjä.

 • Miten Maventa Laskurahoitus eroaa pankkilainasta?

  Tyypillisesti pankkilaina on edullisin yrityksen rahoitusmuoto. Pienten ja keskisuurten yritysten on kuitenkin erittäin vaikea saada pankkilainaa. Tämä rajoittaa yritysten kasvua ja koko kansantalouden kehitystä.

  Maventa Laskurahoitus on helppo ottaa käyttöön ja se vapauttaa pääomaa välittömästi yrityksesi käyttöön.

 • Kenelle Maventa Laskurahoitus sopii?

  Maventa Laskurahoitus sopii B2B laskutukseen mille tahansa yritykselle, joka haluaa tukea kasvuaan vapauttamalla käyttöpääomaa. Maventa Laskurahoitus -palvelussa yrityksen liikevaihdon täytyy olla yli 200.000 euroa vuodessa.

 • Miten saan Maventa Laskurahoituksen käyttöön?

  Ota palvelu käyttöön jättämällä yhteydenottopyyntö. Saat tarjouksen mahdollisimman pian.

 • Vaatiiko Maventa Laskurahoitus järjestelmämuutoksia?

  Ei. Laskujen lähetys hoituu Maventan kautta. Sinun täytyy ainoastaan muuttaa laskuille rahoitusyhtiön tilinumero ja lisätä laskuun näkyviin ns. siirtolauseke eli teksti, jolla saatava juridisesti siirretään rahoitusyhtiölle. Saat tähän ohjeet ottaessasi palvelun käyttöön.

 • Milloin tilitys tapahtuu laskun lähetyksen jälkeen?

  Laskun loppusumma maksetaan tilillesi parhaimmillaan samana päivänä. Pääoma tulee näin mahdollisimman nopeasti yrityksesi liiketoiminnan käyttöön.

Käytön aloitus on helppoa, aloita jo tänään.

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu Maventa-asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti