Maventa kumppaneille

Maventa-verkkolaskutus on noussut Suomen johtavaksi verkkolaskupalveluksi. Tule mukaan kumppaniverkostoomme! Tarjoamme ohjelmistoyrityksille helppokäyttöisen ja dokumentoidun API:n sekä kaupallisesti kiinnostavan yhteistyömallin.

Kehitämme ja ylläpidämme jatkuvasti sähköisen laskutuksen verkostoamme ja olemme aina kiinnostuneita uusista yhteistyömahdollisuuksista.

Ohjelmistotaloille

Kytkökset muihin järjestelmiin ja viestinvälitysverkkoihin ovat kriittinen osa minkä tahansa yritysohjelmiston toimintaa. Maventa tarjoaa ohjelmistotaloille kustannustehokkaan tavan yhdistää laskujen välitys osaksi ohjelmistotalon palvelutarjontaa.

Ohjelmistointegraattoreille

Muodostuuko pääosa liikevaihdostasi järjestelmäkonsultoinnista? Tuotatko palveluita SAP, Oracle tai Microsoft Dynamics -käyttäjille? Lisäämällä laskunvälityksen palvelutarjontaasi, helpotat asiakastasi ja luot yrityksellesi merkittävän erottautumistekijän verrattuna muihin palvelutarjoajiin.

Palvelutoimittajille

Onko laskujen välitys osa palveluntarjontaasi, mutta laskujen välityksen kehittäminen, tuotanto, ylläpito ja asiakastuki sitovat turhaan resursseja? Maventan White label -ratkaisulla pidät kontrollissasi asiakkuudet ja liiketoiminnan, mutta ulkoistat teknologian ja operatiivisen työn.

Erottaudu kokonaispalvelulla

Laskujen välitys on asiakkaallesi liiketoimintakriittinen prosessi, jonka toimivuudesta ei haluta tinkiä. Integroimalla Maventan osaksi palvelutarjontaasi syvennät asiakassuhdetta ja voit tarjota kokonaispalvelua. Laajempi palveluntarjonta mahdollistaa asiakkaallesi koko tilaus-toimitus- tai ostosta-maksuun-prosessin hankinnan yhdeltä toimittajalta – sinulta. Asiakkaasi tarvitsee vähemmän toimittajia ja vähemmän integraatioita.

Kasvata yrityksesi arvoa ilman kiinteitä kuluja

Älä turhaan sido resursseja laskujen välityksen kehittämiseen, tuotantoon, ylläpitoon ja asiakastukeen. Ulkoista teknologia ja operatiivinen työ Maventalle ja keskity asiakkaidesi palveluun sekä uusien asiakkaiden houkutteluun.

Palvelutaso

Autamme löytämään palvelutason, joka on yrityksellesi tarkoituksenmukaisin huomioiden miten tiiviinä osana brändiäsi haluat Maventan pitää.

1. Verkkolaskutus osana tarjontaasi

Helpoimmin pääset hyötymään Maventasta integroimalla Maventan osaksi omaa tuotettasi ja palveluasi. Maventa hoitaa koko palvelutuotannon ja loppuasiakkaasi näkee että Maventa on hänen verkkolaskuoperaattorinsa. Kasvata yrityksesi arvoa lisäämällä toistuvaa liikevaihtoa ja samalla autat asiakastasi tarjoamalla hänelle helpomman kokonaisvaltaisen ratkaisun.

2. Verkkolasku teknologiana

Haluatko että verkkolaskutus on kiinteä osa tarjoamaasi palvelua, mutta palvelun ylläpito ja nopeasti kehittyvän alan mukana pysyminen vaatii jatkuvia investointeja. Maventan avulla tarjoat asiakkaillesi johtavan verkkolaskualustan. Kehittyneet itsepalveluominaisuudet mahdollistavat verkkolaskupalvelun tehokkaan operoinnin.  Saat käyttöösi johtavan verkkolaskuteknogian ilman tarvetta omaan tuotekehitykseen. Saat turvattua saumattoman asiakaskokemuksen ja pidät kontrollin omiin asiakkaisiisi. Asiakaspalvelullenne saa käyttöönsä työkalut asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

3. Verkkolaskutuspalvelun ulkoistus

Tarjoa asiakkaillesi oma laskujen välityspalvelu, mutta ulkoista Maventalle palvelun teknologia ja tuotanto. Voit tarjota asiakkaillesi verkkolaskutusta ja sähköistä dokumentinvälitystä saumattomasti palveluna ilman tarvetta omiin henkilöresursseihin ja tuotekehitykseen. Asiakkaasi saavat hankittua yritykseltäsi liiketoimintakriittisen taloushallintoprosessin osan.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä myyntiimme.

Soita meille 010 219 3400, lähetä viestiä: sales@maventa.com tai täytä ja lähetä alla oleva lomake. Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu Maventa-asiakastukeen.

*

*

*

*

Viestisi

*