Kaikkiin Maventa verkkolaskutileihin on sisäänrakennettu huomautus-ja perintäpalvelu. Lähetä helposti Maventan kautta huomautus-ja perintäkirjeet perintätoimiston nimissä.

Helppokäyttöinen, nopea, luotettava ja turvallinen

Maventa Perintä hoitaa toimeksiantosi aina tyylillä ja asiakassuhdettasi kunnioittaen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää perintätapaa. Velalliselta perittävät huomautus- ja perintäpalkkiomme ovat lääninhallituksen suositusten mukaiset. Tämän lisäksi perintäpalvelun käyttö on erittäin helppoa.

Edullinen ja kaikille sopiva

Maventa Perinnän kautta on kannattavaa lähettää myös yksittäinen lasku huomautukseen tai perintään, koska palvelun käyttöönotto on maksutonta eikä siinä ole kuukausimaksuja.

Toimeksiantajana maksat vain laskukohtaisen tilitysmaksun hinnaston mukaan. Perintäpalkkio veloitetaan velalliselta.

 

Helppo käyttää

Maventa Perinnän käyttö on helppoa. Kirjaudut vain Maventa tilillesi, valitset perintään lähetettävät laskusi ja painat “Lähetä”.

Jos käytät perintää säännöllisesti ja volyymit ovat isoja, ole yhteydessä myyntiimme. Katsotaan onko ohjelmistosi integroiminen suoraan perintäpalveluihimme mahdollista.

 

Turvaa oikeutesi

Lähettämällä maksuhuomautukset ja perintäkirjeet perintätoimiston nimissä annat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan.

Asianmukaisella huomautus- ja perintäpalvelulla parannat asiakkaittesi maksukäyttäytymistä ja turvaat oikeutesi mahdollisten maksuvaikeuksien ilmetessä.

 

Helppo käyttöönotto

Toimi näin:

1. Lähetä laskut Maventan kautta verkkolaskuina, sähköpostilaskuina tai perinteisinä paperilaskuina
2. Kirjaudu Maventa tilillesi, valitse Laskut-välilehti ja työkalujen alta valitse “Lähetä perintään”
3. Valitse huomautettavat tai perittävät laskut ja paina “Lähetä”

Perintälain mukaan veloitamme lisäksi toimeksiantajalta, eli yritykseltäsi, arvonlisäveron velallisilta perittävästä perintä-ja huomautuspalkkiosta. Jos yritykselläsi on arvonlisäverollista myyntiä, voit vähentää verotuksessa arvonlisäverolaskumme täysimääräisesti.

Perintäpalvelun hinnoittelu

Maventa Perinnän käyttö on aina edullista. Hinnastomme toimeksiantajalle:

  • Aloitusmaksu
  • aina 0 €
  • Kuukausimaksu
  • aina 0 €
  • Tilityspalkkio onnistuneesta perinnästä
  • 5 €

Perinnän aloituksesta veloitetaan 40€:n pantti, joka palautetaan toimeksiantajalle kun pääoma on peritty onnistuneesti velalliselta.

Tarvitsetko apua - lähetä yhteydenottopyyntö

Soita meille 010 219 3400, lähetä viestiä: sales@maventa.com tai täytä ja lähetä alla oleva lomake. Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu Maventa-asiakastukeen.

*

*

*

*

Viestisi

*