Muut Palvelut

Maventan avulla hoidat kaikkien myyntilaskujen lähetyksen sekä ostolaskujen vastaanoton. Lisäksi voit yhdistää Maventa-tiliisi esimerkiksi palkkalaskelmien lähettämisen tai perintäpalvelun. Tarjoamme myös kumppaneidemme kautta muita liiketoimintaa tukevia palveluita.

Palkkalaskelmat ja
verkkopalkat

Maventa tukee palkkalaskelmien lähetystä. Voit lähettää palkkalaskelmat hyödyntäen samaa rajapintaa kuin laskujen lähetyksessä tai erillisen käyttöliittymän kautta. Yksinkertaistat käytäntöjä, kun ulkoistat palkkalaskelmien lähettämisen samaan kanavaan laskujen kanssa.

Massatulostus ja postitus

Maventan avulla hoidat kustannustehokkaasti myös tiedotteiden ja muun massapostimateriaalin lähetyksen. Voit lähettää tulostusvalmiin PDF-aineiston Maventan tulostuspalveluun ja me hoidamme postituksen puolestasi. Postitus toimii sekä rajapinnalla että käyttöliittymän avulla. Ulkoistamalla asiakastiedotteiden ja kirjeiden lähettämisen säästät merkittävän määrän työtä etkä tarvitse laitteita kirjeiden tulostukseen ja kuoritukseen.

Perintäpalvelut

Maventa-verkkolaskutukseen voit kytkeä tarvitsemasi taloushallinnon palvelut. Palveluun integroitu Visma Duetton perintäratkaisu mahdollistaa perinnän hoidon ilman erillisiä liittymiä tai manuaalista tiedostonsiirtoa perintätoimiston ja saatavan omistajan välillä. Myös huomautukset ja perintälaskut on mahdollista toimittaa velalliselle sähköisessä muodossa. Katso ohjeet perintäpalvelun käyttöönottoon.

Kumppaneidemme palvelut liiketoimintasi tueksi

Ennustaminen ja
budjetointi

Haluatko tietää reaaliajassa, miten budjettisi on toteutumassa? Haluatko saada talouteesi reaaliaikaisen yleiskatsauksen, josta voit porautua jokaisen numeron taakse yksittäiseen laskuun asti? Kytkemällä Visma Navitan Maventan verkkolaskutukseen voit seurata budjettisi toteutumista sitä mukaan kun laskut lähtevät, ilman hallinnon monesti raskaita työvaiheita.

Taloushallinnon
ulkoistuspalvelut

Maventassa laskusi kulkevat yhden palvelun kautta, josta ne ovat myös hallinnoitavissa. Mitä keskitetympiä ja selkeämpiä yrityksesi taloushallinnon prosessit ovat, sitä helpompaa on ulkoistaa siitä kokonaisia osia taloushallinnolle. Visma Services tarjoaa yhteistyössä Maventan kanssa taloushallinnon ulkoistuspalveluita.

Toiminnanohjaus asiantuntijayrityksille

Luo laskut helposti ja johda projekteja kannattavasti. Visma Severa on selainkäyttöinen työkalu asiantuntija- ja projektiyritysten työnohjaukseen, joka yhdistää myynnin, resurssit, projektin aikataulut, työajat sekä kannattavuusseurannat reaaliajassa. Näin projektit voidaan hallita myynnistä laskutukseen yhdellä järjestelmällä.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä myyntiimme.

Soita meille 010 219 3400, lähetä viestiä: sales@maventa.com tai täytä ja lähetä alla oleva lomake. Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu Maventa-asiakastukeen.

*

*

*

*

Viestisi

*