Maventa verkkolaskutus välittää kaikki laskut

Maventa verkkolaskutuksen avulla hoidat kaikkien myyntilaskujen lähetyksen sekä ostolaskujen vastaanoton. Erääntyvistä myyntilaskuista voit lähettää suoraan huomautukset tai laittaa ne perintään. Voit myös yhdistää Maventa-tiliisi muita palveluita.

Myyntilaskut

Maventan käyttäjänä saat käyttöösi verkko- ja sähköpostilaskujen lähetysmahdollisuuden. Maventan automaattinen reititys huolehtii, että laskusi toimitetaan perille sähköisesti ja edullisesti aina kun vastaanottajalla on verkkolaskutusvalmiudet. Tarvittaessa laskut tulostetaan ja toimitetaan postitse perille kaikkialla maailmassa.

Ostolaskut

Vastaanota toimittajien laskut suoraan Maventa-verkkolaskutilillesi. Mikäli toimittajasi eivät vielä lähetä verkkolaskuja, voit suositella heille Maventaa tai käyttää skannauspalvelua. Paperilaskuja lähettäviä toimittajia varten saat veloituksetta käyttöösi postilokero-osoitteen, johon tulleet laskut skannaamme. Näin paperi- ja sähköpostilaskut välittyvät automaattisesti Maventa-tilillesi verkkolaskuina, joiden liitteenä on alkuperäisen laskun kuva pdf-muodossa.

Perintäpalvelu

Mikäli myyntilaskusi erääntyvät, voit lähettää asiakkaillesi huomautuksia tai lähettää laskut perintään suoraan Maventan verkkokäyttöliittymästä. Huomautus- ja perintäpalvelun toteuttaa Visma Duetto. Palvelun käytöstä ei veloiteta vuosimaksua tai avausmaksua. Perinnästä aiheutuneet kulut veloitetaan toimeksiantajan lukuun suoraan velalliselta. Näin yksittäisenkin laskun lähettäminen huomautettavaksi tai perittäväksi on Maventan asiakkaalle hyvin edullista ja helppoa. Katso ohjeet perintäpalvelun käyttöönottoon.

Muut palvelut

Hyödynnä Maventan palveluita laskujenvälitystä laajemmin ilman erillisiä integraatioita. Maventan avulla hoidat myös palkat ja perinnät. Kumppaniemme tuotteilla ja palveluilla katat kaikki taloushallintosi ulkoistustarpeet.

Hinnoittelu

Yksinkertaisen hinnoittelumme ansiosta voit karsia kaikki turhat kulut ja maksat vain käytön mukaan.

Yhteensopivat ohjelmat

Maventa voidaan helposti yhdistää erilaisiin taloushallinnan ratkaisuihin.

Tuetut formaatit

Maventa tukee Suomessa ja ulkomailla käytössä olevia verkkolaskutusformaatteja.