Yli 45 000 yritystä luottaa Maventaan

Suomen suosituimman verkkolaskutuksen on ottanut veloituksetta käyttöönsä jo yli 45 000 yritystä 30 eri maassa. Maventa on Suomen johtava sähköisen laskutuksen palveluntarjoaja ja verkkolaskuoperaattori, jonka verkkolaskupalvelut tekevät laskutuksesta helppoa, edullista ja turvallista.

Suomen suosituin

Kotimainen, vuonna 2007 perustettu Maventa Oy on yksi maailman nopeimmin kasvavia sähköisen laskutuksen toimittajia. Maventa on osa Visma-konsernia, joka on takuu paitsi palvelun ja tuotteiden korkeasta laadusta, myös laajasta osaamisen tasosta. Maventa on keskittynyt tuottamaan turvallista, kansainväliset standardit täyttävää verkkolaskutuspalvelua mahdollisimman kustannustehokkaasti, turvallisuudesta ja toimivuudesta tinkimättä.

Laskuta yli maarajojen

Maventa on eurooppalainen tiedonvälityskeskus, jonka toiminta ja palvelut ovat mm. saksalaisten SigG/SigV-asetusten mukaisia. Maventan palveluja ja teknologiaa käytetään kaikissa Pohjoismaissa. Euroopan Verkkolaskupalvelutarjoajien Järjestön EESPAn jäsenenä Maventa on mukana standardoimassa kansainvälisiä verkkolaskustandardeja. Teknologiamme, prosessimme ja järjestelmän turvallisuus on auditoitu Ixonos Oyj:n toimesta vuonna 2010.

Visma Solutions Oy

Visma Solutions Oy on Suomen johtava SaaS-ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille yli 10 vuoden kokemuksella.  Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetoinnin, ennustamisen ja raportoinnin ratkaisu Visma Navita.