Maventa verkkolaskutus sopii kaikkiin taloushallinnan ratkaisuihin

Avattuasi maksuttoman Maventa-tilin, voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja joko käytössäsi olevan taloushallinnon ohjelman kautta tai suoraan verkosta. Maventa suoraviivaistaa yrityksesi laskutuksen – laskut lähtevät ja saapuvat nopeinta mahdollista reittiä.

Pienyritykset

Keskisuuret yritykset

Suuryritykset

Ohjelmistotalot

Ei aloitus- tai kuukausimaksuja


Maventa-tilin luominen on täysin maksutonta, eikä se velvoita sinua tai yritystäsi mihinkään toimenpiteisiin. Yksinkertaisen hinnoittelumme ansiosta voit karsia kaikki turhat kulut ja maksat vain käytön mukaan. Maventassa ei ole aloitus- tai kiinteitä kuukausimaksuja – maksat vain lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrän mukaisesti.

Maventa löytää aina perille

Maventan verkko etsii nopeimman, kustannustehokkaimman ja turvallisimman reitin laskullesi. Lasku välittyy aina ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli verkkolaskun toimittaminen perille ei ole mahdollista, Maventa-lasku toimitetaan perille sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia laskun välitystavasta, vaan voit luottaa siihen että lasku saapuu perille, oli vastaanottaja kuluttaja tai yritys – Suomessa tai ulkomailla.

Maventa ymmärtää formaatit puolestasi

Tehdäksemme verkkolaskutuksesta tehokkaampaa, olemme investoineet voimakkaasti omaan verkkoomme sekä verkon ulkopuolisiin yhteyksiin. Yksi täydellisesti toimivan B2B-laskuverkon suurimmista esteistä ovat erilaiset formaatit ja protokollat, joissa laskut lähetetään. Maventan käyttäjän ei tarvitse huolehtia eri formaateista – me teemme sen. Maventa tukee käytännössä kaikkia Euroopassa käytettyjä sähköisen laskutuksen formaatteja. Riittää, että taloushallintojärjestelmäsi kykenee tuottamaan laskuaineiston sähköisessä muodossa, me pystymme aina käsittelemään sen vastaanottajalle oikeaan muotoon.

Yhteensopiva on myös turvallinen

Maventan avulla varmistat liiketoimesi yhteensopivuuden tulevaisuuden ratkaisujen kanssa aina laskunvälityksestä arkistointiin: kaikki yrityksesi laskut ovat samassa paikassa, joustavasti ja turvallisesti. Yrityksesi prosessien muuttuessa laskutushistoriasi säilyy Maventan avulla yhteensopivana nopeuttaen uuteen toimintaympäristöön siirtymistä. Tallentaessasi datasi pilvipalveluumme, se pysyy vain sinun omistuksessasi – silti täysin yhteensopivana.

Ota verkkolaskutus helposti heti käyttöösi

Käyttöönottoapurillamme saat verkkolaskutuksen helposti käyttöösi. Apurimme ohjaa ja opastaa sinua tarvittavissa välivaiheissa. Klikkaa ja seuraa ohjeita.

Maventan käyttöönotto

Suosittele Maventaa yhteistyökumppanillesi

Säästä lähetyskuluissa nyt ja tulevaisuudessa suosittelemalla Maventaa alihankkijoillesi tai asiakkaillesi. Säästöjä syntyy huomattavasti molemmille osapuolille, kun myös laskun vastaanottaja käyttää Maventaa. Suosittele nyt!

Lähetä suosittelu